Driv företag i Norra Djurgårdsstaden

Om du redan driver ett existerande företag eller har planer för att starta ett nytt kanske du funderar över var du ska placera företaget. Norra Djurgårdsstaden är ett av de mest omfattande stadsutvecklingsområden vi har i Europa. Här planeras i nuläget för 12 000 nya bostäder samt 35 000 arbetsplatser. Om du placerar ditt företag här får du alltså tillgång till en växande ekonomisk aktivitet, samtidigt som dina anställda kan njuta av de många grönytorna i området.

För att enkelt ta reda på var du kan hyra kontor, besök Workaround som alltid har hundratals lediga kontor tillgängliga. Du kan sortera sökresultaten efter pris, kontorstyp och storlek, och på så vis få alla dina behov tillgodosedda. När du letar efter kontor att hyra kan du också klicka i om du vill ha posthantering, mötesrum, parkering och flera andra faciliteter.

Norra Djurgårdsstaden – hållbar arbetsplats

Norra Djurgårdsstaden är ett hållbarhetsprofilområde, och nu en testbädd för innovationer och nya idéer inom hållbar stadsutveckling. Här vill staden minska klimatpåverkan och samtidigt skapa ökad resurseffektivitet. Norra Djurgårdsstaden vann Landskapsarkitekturpriset år 2019. Motiveringen var att de var vägledande i att skapa rum som innehöll vegetation, och därmed också gav en sinnlig upplevelse samt buffert mot de allt värre klimatförändringarna. Norra Djurgårdsstaden har också fått ett pris där de utsågs till det bästa hållbara utvecklingsprojektet för städer, i C40 Cities Awards år 2015.

Coworking och kontorshotell allt mer vanligt

Att hyra kontorshotell och att samarbeta med andra ses nu som en del av delningsekonomin, där coworking blir allt mer vanligt. Delningsekonomin går att se på många olika områden, inklusive bostäder, musik och arbetsliv. I Storstockholm är efterfrågan på attraktiva kontor glödhet, vilket innebär att coworking har fått ett uppsving. Många företag ser de stora fördelarna med att dela kontor med andra verksamheter. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du driver ett mindre företag, där du kan dela erfarenheter och nätverka med andra företag. Samtidigt som du väljer bort en egen adress kan du spara mycket pengar medan företaget är i startup-fasen.

Hitta lokaler i Norra Djurgårdsstaden

Hos Workaround kan du hyra kontor i hela Storstockholm, och därmed dra nytta av alla de fördelar som finns med coworking. Många företag har idag svårt att i förväg planera verksamheten och det är därför nödvändigt att ha en större flexibilitet vad gäller lokaler. Tidigare har företag tvingats välja mellan krångliga hyresavtal som gjorts med olika fastighetsägare, eller fått betala större summor för att få en större flexibilitet hos olika kontorshotell. Men numera finns det många alternativ att välja mellan, även i Norra Djurgårdsstaden som är ett attraktivt område både för nyföretagare och för mer etablerade, större verksamheter. Här kommer Workaround in som en enkel och pålitlig jämförelsetjänst, där du hittar ett stort utbud av lokaler för din verksamhet.