Starta djuraffär i Norra Djurgårdsstaden

Om du funderar på att starta en alldeles egen djuraffär, är det bra att göra det i Stockholm. Där finns möjligheterna då det bor ett stort antal människor där samtidigt som staden är en turistattraktion. Att driva företag i Stockholm är därför en bra idé.

Från idé till verklighet

Om din dröm är att driva en egen djuraffär, är det bara du själv som kan göra den drömmen till verklighet. Fundera över varför du vill göra just det. Vad är det som driver dig? Ta sedan reda på hur det ska gå till rent praktiskt. Ska du driva en fysisk butik, nätbutik eller en blandning av båda? Hur stor ska lokalen vara? Var vill du att den ska ligga? Försök att visualisera dina drömmar till en så konkret plan som möjligt. Gör även en budget för att ta reda på om den tilltänkta verksamheten kommer kunna bli lönsam eller ej.

Nätbutik – ett bra komplement

Även om du allra helst vill driva en fysisk butik, kan det trots allt vara bra att komplettera den med en nätbutik. Anledningen till det är att en nätbutik är tillgänglig jämt, 24/7, samtidigt som du varken behöver betala för personalkostnader eller lokalhyra. Nätbutiken kan även fungera som en form av marknadsföring, då många börjar att leta på nätet efter djuraffärer i närheten och sedan ger sig ut för att besöka den fysiska butiken. Om du inte vill ha en nätbutik, bör du åtminstone ha en hemsida av just den anledningen.

Norra Djurgårdsstaden