Hushållsnära tjänster i Norra Djurgårdsstaden

Att hitta rätt person för trädgårdsjobb, barnvakt och andra hushållsnära tjänster är inte alltid det lättaste. I Norra Djurgårdsstaden samt på många andra platser i Sverige går det att använda appen Yepstr för att hitta duktiga ungdomar i närområdet som gärna vill jobba. Här kan du läsa mer om vad det är samt hur det går till.

Få hjälp från duktiga ungdomar i närområdet

Aldrig har det varit så lätt att hitta personer till olika arbeten i hemmet. Yepstr är en app som gör det lättare att hitta rätt person för hushållsnära tjänster som hundpassning, trädgårdsarbete och mycket annat. Yepstr är en av Sveriges största jobbskapare för ungdomar och ger dem en möjlighet att tjäna pengar och ta första klivet ut i arbetslivet. Appen kan användas för alla möjliga hushållsnära tjänster. Oavsett om du letar efter någon som kan tvätta bilen eller hjälpa dina barn med läxorna kan du använda Yepstr.

Appens idé är att alla familjer kan ta hjälp av ungdomar som bor i närområden. I Sverige är ungdomsarbetslösheten hög vilket innebär att det finns massor med unga människor som gärna vill tjäna lite extra pengar. Ungdomsarbetslösheten varierar även beroende på säsong och under sommarhalvåret är det oftast ännu fler unga, framför allt studenter, som letar efter extrajobb. Yepstr grundades för att göra det lättare att anställa duktiga ungdomar precis över gatan. Tjänsten finns tillgänglig i Norra Djurgårdsstaden vilket gör att du enkelt kan hitta din egen vardagshjälte.

Hur fungerar det?

För att snabbt och enkelt hitta rätt person som kan utföra hushållsnära tjänster åt dig börjar du med att ladda hem appen. Där kan du läsa mer om vilka tjänster som erbjuds. Du kan bland annat välja följande:

  • Barnvakt
  • Trädgårdsarbete
  • Hundvakt
  • Läxhjälp
  • Övriga tjänster

Priserna för de olika tjänsterna varierar beroende på om RUT-avdraget gäller. Skatteavdraget kan bland annat göras för barnvakt och trädgårdsarbeten. På hemsidan kan du se exakt vad olika tjänster kostar. Där kan du även bläddra bland olika profiler, läsa verifierade omdömen och boka en kostnadsfri intervju eller ett riktigt uppdrag. Alla profiler är varierade med bank-ID och betalning sker säkert och enkelt genom appen.